27. 01. 2015

13.03.2016 18:29

"Náš útulek dostal minulý týden darem 120kg velmi kvalitního krmiva od firmy CALIBRA (https://www.mojecalibra.cz/). Chtěli bychom jim touto cestou opravdu moc poděkovat za tuto velikou pomoc, dostatek výživného krmiva je v zimních měsících alfa a omega, aby pejsci lépe zvládali mrazy v kotcích. Náš kopčanský útulek čítá k tomuto dni 54 pejsků, a za každého chlupáčka vám ještě jednou moc děkujeme a vážíme si vaší pomoci, naše zásoby granulí se už ztenčovaly.
Máme u nás pejsky s různými osudy, od uvázaných u stromu uprostřed lesa, až po týrané, zanedbávané, a využívané k psím zápasům či plození štěňat ve špatných podmínkách - většina pejsků má nějakou více či méně negativní zkušenost s lidmi. Děkujeme, že jste i nám ukázali, že dobří lidé stále existují. Budete-li mít cestu, klidně se za námi zastavte, my i pejsci vás rádi uvidíme a ukážeme vám, jak to u nás chodí a vypadá. 
Přejeme vám mnoho úspěchů nejen v podnikání a mnoho spokojených dvounohých a hlavně čtyřnohých zákazníků a strávníků. ÚTULEK KOPČANY"